Vi starter torsdag d. 14. september
Tidspunkt:16.00-17.45

Kom og bliv en del af et eventyr.
Vi skal sammen lave en flot og spændende teateropsætning som mor, far og familien kan komme ind og se.
Vi lærer at bruge kroppens bevægelser, og vores kropssprog.
Vi synger og bevæger os, lærer små teknikker, hvor vi også lærer om rekvisitter, udklædning, farver, masker og musik.
Vi hjælpes ad med at give hinanden plads til at lege og udvikle sjove karakterer både selv og sammen i grupper.
Vi lærer at have mod til at stå på en scene og bruge improvisation, teatersport og indlevelsesevnen, så alle får gang i fantasien.
Dramaskolen strækker sig over 17 gange,
10 gange før jul og 7 gange efter jul.
Teaterhilsener fra
Sabrine Pedersen. Tlf. 51 89 64 81

Dramalærer Sabrine Pedersen.
Jeg er 27 år og bor i hjertet af Odense.
Jeg er uddannet inden for manuskriptudvikling og medievidenskab. Jeg har en baggrund som skuespiller i teaterverden og i novelle- samt kortfilm. Jeg har erfaring inden for skuespil, dramatik og som instruktør.
Tilbage i 2011 havde jeg mit eget børneteater i Australien. Jeg var mentor i samarbejde med amatørskuespillere, optrådte til børnefødselsdage og inddrog børnene i improvisation. Jeg lærte dem små teknikker, hvor de til sidst skulle spille med i et lille eventyr og vise det for deres forældre.
Ligeså har jeg haft mit eget improvisationsteater i København. Jeg skriver manuskripter, børnesange og børnebøger ved siden af. Jeg har gået på Musik og Teaterhøjskolen tilbage i 2009.

 

 

 

Luk